Počas veľkonočných sviatkov 29.3., 31.3. a 1.4. sú obchodné domy SCONTO aj výdajné miesta zatvorené, nakupujte v našom e-shope.
Domov / Nábytok

Nábytok

Sconto patrí k najväčším predajcom nábytku a bytových doplnkov v Českej aj Slovenskej republike. Našou prioritou je kvalitný český nábytok, ktorý splní náročné očakávania na design aj úžitkové vlastnosti od každého zákazníka. Máme viac ako 30 rokov skúseností. Čítať ďalej
Dostupnosť
Cena
Zobraziť 7672 produktů podle Máme pro vás 7672 produktů

Moderný a praktický nábytok rôznych štýlov

V našich obchodoch nájdete obrovské množstvo produktov rôznych štýlov a kategórií cien. Dostupnejšie vybavenie pre mladé páry a jednotlivé domácnosti aj luxusný nábytok, ktorý spĺňa nápady najnáročnejších zákazníkov. Náš drevený nábytok je možné vybrať z masívneho dreva aj z drevo. Vieme, že rastie dopyt po kovovom nábytku, takže nájdete ten v našom sortimente. Ponúkame tiež nadčasový čalúnený nábytok v rôznych spracovaniach. Zamerajte sa na celé nábytkové programy, ktoré vám uľahčia cestu za celistvým vzhľadom interiéru.

Okrem originálneho designu kladieme dôraz na vlastnosti, ktoré musí nábytok mať. Pre nás je dôležitá jeho stálosť, šikovný úložný priestor, ľahká údržba, možnosť flexibilného využitia a kvalitné spracovanie.

Jak nakupovať nábytok online? Využite náš e-shop a nakupujte pohodlne z domu. Pri obstaraní nábytku cez e-shop alebo nákupe na predajni je možné samozrejme objednať doručenie aj montáž tovaru nami.
 

Spoľahnite sa na náš profesionálny prístup

Naši špecialisti vám pomôžu s výberom pri zariaďovaní obývacej izby, jedálne, spálne, kúpeľne aj ďalších miestností vašej domácnosti. Predstavia vám aj náš praktický sektorový nábytok. Máme tiež všetko vybavenie pre záhradu, kanceláriu či pracovňu.
 

Výhodné ceny aj nábytok na splátky

Naše predajne aj e-shop zásobujeme vo veľkom. Vďaka tomu môžeme od výrobcov získať nízke ceny a ponúknuť vám skutočne lacný nábytok, ktorý zároveň nestráca svoju kvalitu. Ešte výhodnejšie ceny ponúkame v rade pravidelných zľavových akcií. Využiť môžete aj financovanie formou nákupu nábytku na splátky.
 
Zastavte sa v Sconte pre pohodový zážitok zo zariaďovania vášho bytu, záhrady alebo kancelárie! Čaká na vás množstvo inšpirácie, široký výber a príjemný osobný prístup. Uvidíte, že sa nám podarí z vášho bytu vytvoriť domov, ktorý si zamilujete.

Inspirujte se

Ako uvariť vajce? A sú lepšie domáce vajíčka alebo tie z obchodu?

Otázok, ktoré si kladieme v súvislosti s vajíčkami, nie je málo. Najčastejšie sa pýtame, ako dlho sa varí vajce natvrdo alebo namäkko, či sú lepšie domáce vajíčka alebo kupované, ako spoznať čerstvé vajce a ako vajíčka správne skladovať. Tieto a ďalšie otázky zodpovieme…

Ako zložiť servítky na veľkonočný stôl

S veľkonočnými sviatkami sa nám neodmysliteľne spája aj dobré jedlo. Pôžitok z neho, ako je dobre známe, umocňuje pekne prestretý stôl. Tradičným praktickým a zároveň ozdobným doplnkom sú servítky, ktoré môžu – či už svojou farbou a vzorom, alebo zložené do zaujímavého …

Moderné kuchyne na mieru v tomto roku

Moderné kuchyne na mieru z ponuky SCONTA zaujmú kvalitným vypracovaním aj dokonalým dizajnom. Ako vyzerá moderná kuchyňa na nasledujúce obdobie, ktoré trendy zostávajú, stačí ich oprášiť, a ktorými novinkami sa môžete inšpirovať pri plánovaní novej kuchyne?

Filtry

Antracitová
Béžová
Biela
Bordová
Červená
Čierna
Čiernobiela
Fialová
Hnedá
Kaki
Medená
Modrá
Oranžová
Petrolejová
Priesvitná
Prírodná
Ružová
Sivá
Strieborná
Tyrkysová
Viacfarebná
Zelená
Zlatá
Žltá